vineri, 25 octombrie 2019

Feedback de incurajare de la "couci"



Sa ne uitam mai putin in curtea vecinului si sa analizam mai mult si mai cu atentie si ce-i in curtea proprie, zic.

Asadar, vreti sa stiti ce mesaj a poposit ieri in curtea mea proprie? O sa va spun, desigur, ca doar n-am deschis subiectul doar asa, ca sa va las apoi seduse si abandonate. Caci, da, aici vorbesc doar cu doamnele. Ele formeaza segmentul tinta de consumatori care ar putea citi, atat cu interes, cat si cu amuzament, ceea ce urmeaza.

Ieri ma abordeaza clienta mea cu maxim de optimism:
"Hi! Am pornit cu 91 in talie la incepultul lunii, iar acum am 87 "couci" 😂🤗. Trebuie sa ajung la cel putin 70 talie ca pantalonii sa stea cat de cat ok pe mine si sa nu se mai vada asa strident colaceii de pe burta. Kg la fel 57,4. Pup💖💖💖💖💖

Nici nu apuc sa-i raspund, ca vine alt mesaj, semn ca clienta mea mi-a inteles metoda de lucru, a acceptat-o si o aplica ad-literam
"Ce promta esti couci!!!! Tot inainte "couci".

Zic sa-i raspund si eu ceva, sa stie ca am receptionat raportul si sa se simta bine :
"Ok, bravoooooo!!!!!! Tot inainte, cliento! 😀 ))) 70 sa fie, hai, mai ai putin!"

Ea, incurajata maxim, continua cu entuziasm :
"Ooookkkk. Te anunt mereu. Altfel mi-e ca dau inapoi."

Aici am simtit ca este cazul sa intervin mai ferm. Adica, gen: drept cine ma crede ea pe mine?
"Cum sa dai inapoi? Vrei sa-mi strici reputatia de "couci" de succes??? 😀 ))))

La o asa reactie promta din partea mea, temandu-se ca nu cumva sa o abandonez tocmai acum, cand, pe baza influentei mele, reusise si ea, clienta mea, sa se imprieteneasca cat de cat cu cantarul ei, a replicat :   "Nuuuuu, tocmai..... Sa nu stricam ceva"
Dupa care a urmat instant cu acele emoticoane care inseamna "scuza-ma daca te-am suparat cu ceva", adica acestea (citez intre ghilimele)" : " "

Dupa acest dialog al nostru de ieri, probabil ca n-a dormit toata noaptea, tot cu grija si cu teama ca m-ar putea pierde ca si "couci de slabire". Eu asa cred.

Pentru ca azi, ca sa fie mai convingatoare, mi-a trimis raportul de activitate la zi. Adica, mi-a spus cu alte cuvinte "Uite "couci" cat de multumita sunt de serviciile tale si cat de eficienta este metoda ta de lucru! Rezultate maxime!"



Eu ce sa mai zic acum? Daca clienta mea este multumita, sunt si eu!

***

Disclaimer 1: Postarea aceasta face parte din campania personala de promovare pe piata muncii, pe piata de "couci", adica.
 
Disclaimer 2: A trata doar cu umor Disclaimer 1.
 
Disclaimer 3: Sunt sigura ca toate cititoarele care au ajuns pana aici au inteles sensul Disclaimer 2, dar, daca nu, inseamna ca, totusi, chiar ma ia si pe mine cineva in serios si ma doreste ca si "couci" personal de slabire. In acest caz, persoana este rugata sa insiste cu solicitarea pana ma prind si eu ca nu-i o gluma.
 
Disclaimer 4: da, am primit acceptul clientei mele de a posta aici o parte din discutia noastra, ca sa devina si ea vedeta, adica.

*

PS. - La un moment dat, la inceputul lansarii mele pe piata, mi s-a soptit in casca precizarea de mai jos.
couci=canapea
coach=antrenor
 
Dar ce? Ne punem noi impotriva curentului? Daca asa vrea clienta mea, "couci", atunci "couci" sa ramana, zic. Caci una am si eu, s-o pierd si pe aceasta pe un motiv atat de banal si de nesemnificativ?Doamne fereste! Ce "couci" de succes ar risca asa ceva? ))))



(poze de pe net)

Din Gradina lui Dumnezeu: 25.10.2019

***







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu