duminică, 20 octombrie 2019

Coach de slabire



Chiar nu credeam ca o sa ajung aici, dar, iata, viata bate filmul.

Dupa ce am primit titlul onorific de "Coach personal pentru slabire" am inceput sa prind curaj. Am deja o prima clienta.

Ca orice coach serios si de succes care se respecta, si asa cum scrie si la carte, in manualele de marketing profesionist, o sa va prezint si eu testimonialul clientei mele, caci, se stie, asa se castiga clientela si se duce vestea, promovandu-te prin mesajele celor multumite, fericite, extaziate de-a dreptul.

Dar sa va spun mai intai cum lucrez. Metoda mea specifica, adica.

Eu lucrez numai on-line, ca asa e mai cool, nu din alt motiv. Apoi, lucrez pe programul clientului si cu materialul clientului, pe principiul "clientul face ce vrea, cand vrea, cum vrea si daca vrea". Apoi imi da raportul, iar eu ii fau feedback-ul.

Deocamdata abia m-am lansat pe piata, am doar o clienta, cu care am pornit de la 62 si avem un targhet de 55. Prima colaborare a inceput foarte promitator.

Dupa ce am acceptat sa colaboram, iar clienta mea a facut ce-a vrut, cum a vrut, cand a vrut, daca a vrut, conform indicatiilor mele precise si pretioase, la scurt timp am primit primul raport. "Neataaaa! 58 in cap!!!!! Fara virgule." Feedbackul meu a venit si el prompt "😀 Yuuuupiiiii!!!! Super! Tine-o tot asa!"

Dupa un alt timp a venit un alt raport: "Neata, 57,4 azi dimineata!!!!!" Eu am replicat la fel de promt si profesionist: " ))))) yupiiiii!!!!!! Bravoooo!!!! tine-ma la curent! "

Pentru ca, sa stiti, este nevoie de seriozitate si implicare de ambele parti, altfel nu se poate. Dupa cum vedeti, eu sunt maxim de implicata, iar clienta mea este maxim de multumita.

Avand in vedere testimonialul de mai sus, sunt gata sa lucrez in stil mare, mafiot. In acest sens, ma duc sa-mi comand o pina-colada, apoi imi pun tocurile stiletto, diamantele pe maini si chem o limuzina sa ma duca la aeroport, unde ma asteapta un avion personal (la elicopter tocmai am renuntat, ma deranja zgomotul) ca sa ma duca pana in Tenerife cu o escala de cateva zile pe Coasta de Azur.

Cum va spuneam, trebuie sa fiu maxim de relaxata ca sa pot fi maxim de implicata, si ca sa ma pot achita responsabil de atributii. Ce, credeati ca a fi coach de slabire este floare la ureche? ))))





20.10.2019

***


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu