duminică, 29 septembrie 2019

Simptom sau nu?




Conform unor studii de specialitate, recomandăm ca, atunci când simțiți mâncărime pe piele, înainte să credeți că ar fi vreun simptom al ascensiunii, să verificați dacă nu v-a înțepat un țânțar. Se pare că circulă acum o specie nouă, foarte simpatică, respectiv, "astral vampire mosquito", a cărui înțepătură dă simptome confundabile cu cele ale ascensiunii.  Hai, cu plăcere, să vă fie de folos!
*
Dacă aveți amețeli, stări de slăbiciune, vederea încețoșată și nasul roșu, înainte de a crede că acestea sunt simptome ale ascensiunii, verificați ce ați băut înainte. Noi am verificat oricum, preventiv. În ziua de azi, trebuie să fim vigilenți. Nici măcar mustul nu mai este ce a fost. Totul e o iluzie!
*
Dacă aveți simultan senzații de frig, de cald, de degete amorțite, de maxilare rigide, limba înghețată și greutate în pronunția cuvintelor, înainte de a crede că acestea sunt simptome ale ascensiunii, verificați ce ați mâncat înainte. Înghețata cu ciocolată poate induce simptome false ale ascensiunii, mai ales dacă se umple cupa peste măsură și se insistă a se mânca tot. 



Din Grădina lui Dumnezeu: 29.09.2019



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu