miercuri, 5 iunie 2019

Misterul Timpului - autor Sal Rachele, traducator Adrian Pascanu



Dragi prieteni,

Ultima carte scrisa de Sal Rachele "Misterele Timpului", a carei traducere in limba romana a fost realizata de Adrian Pascanu, este deja disponibila publicului.

Lansarea acestei carti de catre Editura Sananda a avut loc zilele trecute la Bucuresti cu ocazia primelor serii de evenimente organizate de Sal Rachele in acest an, in Romania.






***
Pentru cei care inca nu sunteti familiarizati cu notorietatea lui Sal voi da doar cateva detalii aici (pentru mai multe detalii puteti accesa website-ul lui Sal sau pagina sa de facebook).

Sal este un invatator spiritual (nascut in Sedona, S.U.A.) si un medium exceptional, care are misiunea de a-i imputernici pe cei care ii solicita ajutorul si de a-i sprijini in regasirea maiestriei de sine, in vindecarea si integrarea sufletelor, in reamintirea si asumarea propriilor identitati divine, cosmice, universale.

Sal Rachele este un pionier in domeniul dezvoltării umane, cu peste 40 de ani de experiență în auto-îmbunătățire, dinamica minții, meditație, renaștere, vindecare psihică si intuitivă, muzică transformatoare si diverse terapii. 


El este autorul a șapte cărți, respectiv "Viața la frontiera cunoașterii", "Transformări planetare și dincolo", "Pământul se trezește: Profeția 2017-2030", "Integrarea sufletului", "Istoria reală a pământului" , "Misterul timpului". 

El este, de asemenea, un compozitor si pianist cu înregistrări de muzică vindecătoare, pe care o distribuie doritorilor la cerere. Sal călătorește la nivel mondial, aducând ateliere de lucru și seminarii de vârf. 

Sal este fondatorul Timeline Healing, o terapie nouă și puternică și este co-fondator al "Școlii de Mistere Sananda" (SMS).


"Școala Misterelor Sananda" este reprezentata si facilitata in Romania de catre Adrian Pascanu, fiind un program continuu pentru evolutie spirituala, coordonat de Sananda.

Mai multe detalii despre "Școala Misterelor Sananda" in Romania puteti gasi pe blogurile de spiritualitate create de Adrian :
-  "Scoala Misterelor Sananda" (https://smysteryschool.wordpress.com/) si 
- "Albastru Arcturian" (https://albastruarcturian.wordpress.com/about/)

Sal facilitează citiri clarvăzătoare și vindecări temporale. Are o practică privată în SUA si poate efectua sesiuni individuale on-line, pe skype. Pentru mai multe informații despre fundamentul muncii lui Sal, vizitați http://www.salrachele.com/


***


Adrian il cunoaste pe Sal din 2006, de cand au inceput o frumoasa comunicare si colaborare on-line. Din 2012, cu ocazia primei lui calatorii spirituale in Romania, si in urmatorii ani (2012, 2013 si 2015), Adrian s-a ocupat de organizarea evenimentelor lui Sal in Bucuresti. 

Noi i-am cunoscut si simtit calitatile si abilitatile si, la randul nostru, i-am oferit tot sprijinul si asistenta de care avea nevoie in tara noastra.  

Ne-a fost musafir in Bucuresti, de fiecare data cand a avut evenimente in Romania, pana cand noi ne-am mutat din capitala (sfarsitul anului 2015) in Gradina Lui Dumnezeu. Anul trecut, respectiv, in august 2018, Sal ne-a fost oaspete si aici.

Detalii despre aceasta vizita a lui Sal in Gradina Lui Dumnezeu puteti citi aici...
* http://oglinzilesufletului.blogspot.com/.../sal-rachele... 
(http://oglinzilesufletului.blogspot.com/2018/08/sal-rachele-sibiu-story-1.html)
(http://oglinzilesufletului.blogspot.com/2018/08/sal-rachele-in-gradina-lui-dumnezeu.html )


Adrian a mentinut constant legatura si colaborarea cu Sal, facilitand in toti acesti ani accesul celor interesati de evolutie spirituala din Romania la invataturile "Scolii Misterelor Sananda" (prin traducerea lectiilor in limba romana, prin inregistrarea audio a meditatiilor incluse in tematica si prin oferirea de asistenta si ghidaj). 

Traducerea in limba romana, de catre Adrian, a ultimei carti scrisa de Sal, respectiv, "Misterele Timpului" se adauga la frumoasa si indelungata lor colaborare.

***


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu