marți, 31 martie 2020

Omenirea a intrat în cocon





Povestea aceasta globală a început în momentul decembrie 2019. Vă dați seama că au trecut exact 7 ani de la momentul decembrie 2012? S-a încheiat un ciclu complet și a început altul, altfel.

Ce trebuia să se produca în 2012 a fost amânat. Omenirea nu a fost atunci pregătită pentru ce urma să se întâmple și pare că nu va fi niciodata în bloc, în întregul ei. Au trecut de atunci 7 ani, în care oamenilor li s-a acordat timpul necesar pentru o altă reconfigurare, pentru o reașezare într-o nouă schemă, într-o altă paradigmă, într-o poziție diferită, una mai potrivită cu ceea ce se petrece acum, pentru a putea înțelege, accepta, primi.

Fără să știe când și cum, omenirea a intrat treptat, pe neștiute, în etapa metamorfozării. În acești 7 ani fiecare și-a creat coconul de protecție. Fiecare cum a știut, cum a putut, cum a crezut. Acum coconul s-a închis, iar în interiorul lui a început transformarea.

Omida este închisa în ea însăși. Omenirea s-a întors la ea însăși. Omida își modifică structura celulelor și se formează o supă proteică, din care se va hrăni și cu care își va recompune noul trup cu aripi. Omenirea are acum șansa de a se remodela pe alte considerente, încorporându-și aripile acolo unde nu au fost, crescându-și-le din supa izolării în care acum este forțată să fie.

Ce fel de omenire va ieși din cocon, la final? Va fi ea una cu aripi?








Din Grădina lui Dumnezeu: 31.03.2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu