Umblă zvonul că amandinele sunt
foarte nocive pentru organism, mai ales pentru doamne. Ca ar fi extrem de
periculoase! Unii spun că sunt bombe glicemice cu efect întârziat! Sau că sunt
precum ciupercile otrăvitoare, adică foarte frumoase şi îmbietoare,
dar extrem de toxice. Doctorii le-au trecut pe lista dulciurilor
contraindicate, iar nutriţioniştii le consideră
"desertul non-grata".
Na, şi eu ce să fac acum?!
Să stau cu amandina în
faţă şi să nu o mănânc? Să n-o fi cumpărat, ziceţi? Dar cum
credeţi că aş fi vindecat pofta aia cruntă de dulce, aia
patologică, aia care dă sevraj în
caz de lipsă, aia care nu suportă abstinenţă, şi da, da, aia care m-a împins zilele
trecute spre grişul cu zahar şi cacao, de m-am făcut de râs pe facebook?!
Să o dau cuiva,
sugeraţi? Nu dau nimic!!! It's mine!!! My precioús!!!!
Ok, am făcut o concesie şi l-am întrebat
pe Adrian "Vrei?" Dar, na,
deja ştiam că răspunsul
lui este mereu acelaşi, invariabil, în
caz de amandine, "Nu, merci!". Păi, dacă n-aş fi fost sigură
de răspunsul ăsta, aş mai fi pus eu întrebarea?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu