1. Sos Pesto
Ingrediente: busuioc, lămâiţă (Mellisa), mentă,
frunze de usturoi verde, ulei de măsline,
sare, piper, o lingură de oţet aromat şi picant (iute,
dintr-un borcan de ardei iuţi, puşi în oţet pentru iarnă). Puteţi înlocui oţetul cu zeamă de lămâie. Este singura
concesie (sic!).
Cantităţile
exacte vor fi transmise fiecăruia dintre voi,
în meditaţie, de către Sinele Înalt propriu, în funcţie de nivelul de vibraţie/evoluţie personal ;-) .
Totul se mixează, iar pasta obţinută este extrem de savuroasă peste tartinele cu humus (sau cu orice altceva) pe pâine prăjită.
2. Germeni din fasole mung
Despre ei am povestit pe larg în vara lui 2016 în însemnarea “Şi tu mănânci... “din ăla”?!?”.
Acum exemplific doar cu câteva imagini din prezent.
3. Şi, în încheiere,
să ciocnim un suc verde de martian fresh. Varianta simplă. În curand, cu căpşunici. Două mari şi două mici.
Din Grădina lui Dumnezeu: 26.04.2018
***
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu