duminică, 2 iunie 2019

Elicopterul Papei deasupra Gradinii lui Dumnezeu



Daca n-ar fi aparut norii dinspre Sibiu, unde acum deja ploua cu galeata, Papa s-ar fi intors de la Blaj cu elicopterul. Ar fi trecut chiar pe deasupra Gradinii lui Dumnezeu si chiar pe deasupra casei noastre.

Traseul fusese verificat de elicopterele de control in jur de ora 14:00, iar Elicopterul papal venise pregatit sa-l ia pe Marele Musafir al tarii noastre si al Ardealului ca sa-l transporte la Sibiu.

Toata ziua de azi a fost minunata, calda, insorita, senina, o zi adevarata de vara frumoasa. Ceremonia de la Blaj a fost incununata de un succes maret.

Desi autoritatile estimau o prezenta de aproximativ 50.000 de persoane, au constatat sosirea a peste 120.000 de oameni din toata tara. Asta spune enorm de multe fara nici un cuvant in plus.

Norii dinspre Sibiu au schimbat planurile de intoarcere la Sibiu, Papa fiind nevoit sa se intoarca in automobil.

Daca ar fi trecut pe deasupra noastra cu elicopterul, i-am fi facut cu mana din curte si l-am fi invitat la o cupa de capsune din gradina noastra.

Si, in mod sigur, asa cum am vazut cateva secvente pe internet, Papa ne-ar fi acceptat invitatia si i-ar fi indragit enorm pe cateii nostri, Toni, Gina si mai ales pe Bobita, care s-ar fi bagat cu bucurie in fata, la mangaiat. Iar de Ema ce sa mai zic? Tare s-ar mai fi mandrit duducuta noastra cu o poza pe facebook cu ea in bratele Papei.

















La Blaj si, implicit, la noi, - soare si senin. La Sibiu - ploua cu galeata.







Din Gradina lui Dumnezeu: 02.06.2019

***

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu