sâmbătă, 22 aprilie 2017

Barza a venit în vizită



Gândurile, dorinţele şi visele noastre, cele care sunt în acord cu Planul lui Dumnezeu, ne devin realitate dacă investim în ele (constant, cu încredere şi cu sinceritate) intenţie, atenţie şi acţiune de manifestare. Cu alte cuvinte, ceea ce ne dorim, dacă este înspre binele nostru cel mai înalt, ni se oferă şi ni se împlineşte.



Astfel, nu mai departe de chiar însemnarea anterioară, spuneam că mai aşteptăm şi un cuplu de berze să se mute la noi pentru a declara comunitatea din Grădina lui Dumnezeu aproape completă.



Ei bine, azi am primit vizita unei berze!



Mai zburase ea de câteva ori pe deasupra noastră înainte de Florii, exact când lucram noi în grădină, dar, până să mă dezmeticesc, dispărea fără să o mai pot fotografia. Azi, însă, a venit pe terenul din faţa porţii noastre să servească masa şi a stat liniştită acolo cel puţin vreo 15 minute. S-a plimbat tacticos în sus şi în jos, de colo-colo, ciugulind din iarbă cine-ştie-ce insecte. Drăguţa de ea!



Cred că este una din berzele care are deja cuib pe una din străzile satului, dar, oricum, faptul este notabil. Sincronicitatea aceasta mi-a adus o confirmare: sigur vom avea un cuplu de berze în apropierea noastră, chiar în Grădina lui Dumnezeu.  

























 































Din Grădina lui Dumnezeu: 22.04.2017



***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu